Fragt og returnering

FRAGTMULIGHEDER:

Post Nord Privat med omdeling: DKK 59,00  
Post Nord Privat med omdeling betyder at du får sendt pakken til den adresse som du har angivet som leveringsadressen. 

Post Nord Privat uden omdeling: DKK 49,00  
Post Nord Privat uden omdeling betyder at pakken bliver afleveret på det nærmeste posthus så du selv kan hente den.

Post Nord Erhverv: DKK 39,00 
Kan kun bruges hvis pakken sendes til en erhvervsadresse, fx din arbejdsplads. 

Bring Pakkeboks Privat: DKK 49,00 
Pakken leveres til nærmeste pakkeshop eller pakkeboks. 

Bring Erhverv: DKK 39,00 
Kan kun bruges hvis pakken sendes til en erhvervsadresse og vejer max 30 kg.

Shipping abroad:
(Prices are for > 10 kg. If your parcel exceeds 10 kg, it will effect the shipping price and you will be contacted with an estimate as soon as possible)

Finland: Economy DKK 250,00 (estimated delivery time: 2 days)
Norway: Economy DKK 350,00 (estimated delivery time: 2-7 days)
Sweden: Economy DKK 175,00 (estimated delivery time: 1-2 days)

As of now these are the only countries that we ship to, but we are working on a solution to expand this service to include more countries.

RETURNERING:

Du har 30 dages fuld returret. Dette gælder ikke tilbudsvarer, udsalgsvarer eller særlige bestillinger, hvilket vi håber, du har forståelse for. 

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse det fragtselskab (fx Postnord), som håndterer din forsendelse. Tjek først status på din forsendelse ved hjælp af det Track & Tracenummer, du har modtaget på mail, før du eventuelt kontakter os:

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: 

gågrøn! ApS
Jægersborggade 48, kld
2200 København N

Email: info@gagron.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav (se mere under 'Handelsbetingelser'). Returnering kan selvfølgelig også ske ved at aflevere varen personligt i butikken på Jægersborggade 48, 2200 København N. 

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken. Et minimum er oplysning af ordrenummer eller kopi af ordrebekræftelse, og en henvisning til evt. forudgående korrespondance vil fremme ekspeditionen.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Også manglende eller beskadiget original emballage, vil blive betragtet som en værdiforingelse. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Varer undtaget fortrydelsesretten
I følge forbrugeraftalelovens § 18 mister du din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årsager ikke er egnet til at blive returneret. En- og flergangsservice regnes under denne kategori.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) senest 8 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din returvare. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du har indgået en anden skriftlig aftale med Gågrøn.

Sådan sender du en vare retur

  1. Vedlæg ordrebekræftelse eller faktura i returforsendelsen og skriv på dokumentet, at du ønsker at returnere varen eller vedlæg en seddel i returforsendelsen, hvorpå du skriver ordrenummeret samt, at du ønsker at returnere varen.
  2. Husk at pakke varen forsvarligt ind. Du bærer risikoen for at varen ikke beskadiges i forbindelse med returforsendelsen. Vi opfordrer til, at du sender din returvare som pakke, da din pakke så er forsikret og du har en kvittering på, at din pakke er afsendt og modtaget af os.
  3. Send pakken retur til: Gågrøn! ApS, Jægersborggade 48, kld, 2200 København N. Det er også muligt selv at komme og aflevere returvarer direkte i vores butik på samme adresse. Husk at sende som pakke og IKKE som brev, så du har bevis på, at pakken er blevet udleveret til Gågrøn.
  4. Når vi har modtaget og godkendt returvaren, refunderes købsprisen og eventuelle fragtomkostninger (dog max. kr 39,- som er den billigste leveringsform, vi tilbyder). Refundering sker direkte til det betalingskort, der er benyttet ved købet. Refunderingen sker indenfor 8 dage.
  5. Fragtomkostninger til returnering skal du selv afholde.