Shop efter materialer

Her kan du shoppe efter netop det materiale, som du er interesseret i. Under hver kategori finder du mere information om materialet. Klik på billederne for at navigere rundt på siden.

Bambus

Bambus er et miljøvenligt, bæredygtigt og solidt materiale, der trives uden brug af pesticider og gødning. Da det er naturligt antibakterielt, er det genialt til køkkenredskaber og servering. 

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld er et lækkert og miljøvenligt alternativ til konventionelt dyrket bomuld, da hverken miljø eller mennesker udsættes for giftige kemikalier, pesticider eller genmanipulation. 

BPA-fri plastik

Hvor vi kan erstatter vi produkter af traditionel plastik med bioplast, men du kan altid være sikker på, at den plastik, du finder hos os er af høj kvalitet - og naturligvis fri for BPA og andre hormonforstyrrende stoffer.

Glas

Det bedste og mest bæredygtige materiale til opbevaring af mad, da det hverken afgiver hormonforstyrrende stoffer eller skadelig kemi. Glas kan afleveres på genbrugsstationen og  genanvendes.

Naturfibre

Naturligt forekommende tekstilfibre er 100% bionedbrydelige, og omfatter både animalske fibre som uld, alpakauld og vegetabilske fibre som jute, hør og hamp.

Palmeblad

Bæredygtigt og komposterbart materiale til borddækning og servering. Nedfaldne palmeblade samles, vaskes og tørres i Indien og er derefter klar til brug. Så kan du dække et unikt og bionedbrydeligt bord i naturens materialer.


Papir og pap

Papir kan genanvendes mange gange. Hvidt papir bliver til avispapir, avispapir bliver til pap, pap bliver til æggebakker. Papir kan laves af træfibre eller kalksten og er 100% bionedbrydeligt.PLA

Et miljøvenligt alternativ til konventionel plastik og andet engangsservice. PLA er 100% bionedbrydelig og komposterbar bioplast baseret på planter som majsstivelse eller sukkerrør. 

Raw Earth

100% bionedbrydeligt materiale lavet af majsstivelse og bambusfibre. Materialet er både smukt og robust og kan tilmed gå i opvaskemaskinen. 


Rustfri stål

Fødevaregodkendt materiale, der egner sig godt til opbevaring af mad og drikke. Rustfri stål hverken afgiver eller optager smag og er meget hygiejnisk og let at rengøre. Rustfri stål er yderst holdbart og kan genanvendes


Træ

Naturligt og miljøvenligt materiale, der er både smukt, velduftende, holdbart og praktisk. Produkter af træ giver et varmt, organisk udtryk, som passer perfekt til den skandinaviske bolig.

Træspån

Træspån af plantagetræ er et miljøvenligt alternativ til skåle og tallerkener af plastik. Materialet er 100% bionedbrydeligt og er derfor glimrende som erstatning til konventionelt engangsservice.