Grøn skolestart

Måske glæder dit barn sig til sin allerførste skoledag, eller måske skal du selv starte på et nyt semester på universitetet. Uanset hvor i livet du er, så har vi masser af grønne og miljøvenlige løsninger til skolestarten. Genanvendelige madposer og termotasker vandflasker i glas, sunde sugerør, drikkedunke, madkasser og snackbokse i rustfri stål gør det let få et sundt måltid med på farten. Miljøvenlige notesbøger af stenpapir, blyanter af genbrugte aviser, kuglepenne med soyabaseret blæk, penalhuse af jute og rygsække i genanvendt pressenning. Tag et kig i vores fine sortiment og find hvad du mangler for at få en god og bæredygtig skolestart.

Tasker og penalhuse

Tasker og penalhuse

I denne kategori finder du et fint sortiment af skoletasker, computertasker, rygesække, skuldertasker og penalhuse. Se eksempelvis vores store udvalg af håndlavede tasker i genbrugsmaterialer fra danske Grünbag, der både brillerer i design og kvalitet, eller tag et kig på de fine penalhuse fra Onyx and Green.  

Frokost på farten

I denne kategori har vi samlet alt, hvad du mangler til at have en hjemmelavet frokost med på farten. Find blandt andet praktiske madkasser og snackbokse fra Pulito samt vandflasker og termokrus i rustfri stål fra Klean Kanteen. Du kan også finde madposer i økologisk bomuld og termotasker fra Keepleaf eller genanvendelig madindpakning med bivoks fra Abeego. 

Frokost på farten
Bæredygtige tankestreger og skriblerier

Bæredygtige tankestreger og skriblerier

Her finder du naturlige og bæredygtige løsninger til at fylde i penalhuset og skoletasken. Notesbøger af stenpapir eller genbrugspapir, kuglepenne med bambus, blyanter og farveblyanter af genanvendt avispapir og mange flere spændende redskaber til miljø- og stilbevidste skribenter – børn såvel som voksne.