Bæredygtig bryllupsfest

Vi forhandler et væld af bæredygtige og miljøvenlige produkter, som gør, at I kan få en bryllupsfest, med alt hvad det indebærer af fantastisk mad, smukke dekorationer og sjove indslag og samtidig sørge for, at Jorden skånes mest muligt. Jeres bryllup er noget helt specielt, som I for altid vil huske. Det er en dag, der skal være præcis, som I ønsker den. Her inviteres alle jeres nærmeste venner og familie, og sammen skal I fejre kærligheden mellem jer som par. Men jeres fest kan være mere end det. Den kan også være et skridt i den rigtige retning, hvad angår klodens fremtid. Hos Gågrøn arbejder vi for at gøre jeres fest lidt grønnere, og der er mange muligheder. Vores brede udvalg af bæredygtige produkter til bryllupsfesten tæller miljøvenlige fade, glas, skåle, tallerkener og meget mere til servering, dekoration osv. Med produkter fra Gågrøn kan I få det mindeværdige bryllup, I altid har ønsket jer - og med den gode følelse af samtidig at have vist vejen frem og taget hensyn til miljøet.

 

Et "grønt" bryllup med bæredygtigt service

Et bryllup er en af de største fester i ens liv, og den skal fejres på den bedst tænkelige måde. Det er dog også en mulighed for at skære ned på miljøbelastningen, som engangsservice kan udgøre ved en stor fest. Hos Gågrøn har vi derfor sat os for at samle et stort sortiment af en- og flergangsservice, som udover at være praktisk og funktionelt, også er miljøvenligt og ikke mindst smukt, så det passer perfekt til enhver bryllupsfest. Se for eksempel vores flotte serveringsfade af palmeblade og vores komposterbare glas af bioplast m.m. Med vores udvalg af en- og flergangsservice har I muligheden for at gøre jeres bryllup mere grønt helt uden at skulle nedprioritere helhedsoplevelsen af en smuk fest, med alt der hører til. Lyder det som noget for jer? Se alle vores muligheder indenfor miljøvenlig service her.

Bæredygtig bryllupsfest

Giv den perfekte bryllupsgave med god samvittighed

Her hos Gågrøn skaber vi ikke blot de rigtige betingelser for en miljøvenlig bryllupsfest. Vi giver også dig som bryllupsgæst mulighed for at give mere end bare en bryllupsgave. Vi har nemlig også et bredt udvalg af bryllupsgaver til den miljøbevidste forbruger. På denne måde har du mulighed for at give en bryllupsgave med god samvittighed og samtidig være sikker på, at gøre dine værter glade og give dem et skub i den grønne retning. Vi har mange forskellige bryllupsgaver, så der er helt sikkert en, der passer til dine bryllupsværter og deres ønsker. I blandt vores miljøvenlige og bæredygtige gaver finder du alt fra smukt håndlavet bestik og farverige puder af genbrugsuld til topkvalitets kokkeknive, skærebrætter, sengetøj og meget andet. Fælles for sortimentet er den grønne profil, høje kvalitet og de stilfulde og funktionelle designs. Du kan se alle vores spændende bæredygtige bryllupsgaveideer lige her - og køber du for mere end 599,- så sender vi produkterne gratis til dig!

- Vi ønsker jer en god bryllupsfest!