Persondatapolitik

Senest opdateret 25/05/18

Generel information

Denne persondatapolitik er gældende for Gågrøn Aps. Hvis du besøger vores webshop eller køber varer i vores butik, behandler vi dine personoplysninger som beskrevet herunder. I den forbindelse er vi dataansvarlige, og du kan altid kontakte os med spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger på info@gagron.dk. 

Beskyttelsen af dit privatliv er af højeste prioritet for Gågrøn. Vi indsamler udelukkende dine personoplysninger inden for rammen af den danske databeskyttelseslovgivning og EU’s databeskyttelsesforordning nr 2016/679 (GDPR), som inkorporeres i dansk lovgivning. Vi anvender begreber som “dataansvarlig”, “databehandler”, “behandling” og “personoplysninger som de står beskrevet i databeskyttelseslovgivningen.

Hvilke oplysninger behandles til hvilket formål? 

Oplysninger vedrørende dit køb: når du køber varer på vores webshop eller i vores fysiske butik, behandler vi dine angivne personoplysninger – eksempelvis dit navn, email eller telefonnummer – samt dine betalingsoplysninger. Vi indsamler og behandler disse oplysninger for at kunne levere dine købte varer og administrere eventuelle returvarer. 

Desuden anvender vi dine angivne personoplysninger til at informere dig om, hvornår en given vare er på lager, til at informere dig om, at du har vundet en online konkurrence, eller til at kontakte dig, hvis der opstår komplikationer med leveringen af dine købte varer. Derudover analyserer vi køb inden for forskellige kundegrupper med det formål at udvikle vores produkttilbud. 

Disse oplysninger behandles, da det er nødvendigt for at opfylde vores aftale med og for at kommunikere effektivt med alle vores kunder. Selvom behandlingen ikke baseres på dit samtykke, kan du til hver en tid kontakte os med spørgsmål eller anmodning om, at vi standser behandlingen af dine personoplysninger. 

Trafik på hjemmesiden og analyse – cookies: Gågrøn indsamler og analyserer oplysninger om anvendelse, trafik of aktivitet på vores webshop. Dette omfatter din ip-adresse, browsertype, styresystem og interaktion med reklamer samt besøgte sider. Dette sker ved anvendelse af cookies, som vi anvender til at give dig personlige anbefalinger af produkter. Når du anvender vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies, som er angivet i vores cookiepolitik. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her.

 Direkte markedsføring baseret på dit samtykke: Hvis du har givet dit samtykke, kan vi anvende din mailadresse til at sende dig nyhedsbreve. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. 

Hvem deler vi dine oplysninger med?

Vi kan dele dine oplysninger med vores samarbejdspartnere, vores logistikpartnere, som leverer dine varer til dit hjem, udbydere af analyse- og markedsføringstjenester samt udbydere af betalingstjenester. 

Derudover deler vi ikke dine personoplysninger med tredjeparter, medmindre det er påkrævet af lovgivning, eller såfremt vi har dit samtykke hertil.

Vi garanterer, at alle medarbejdere, som har adgang til personlige oplysninger, behandler dem i overensstemmelse med persondataloven. 

Opbevaring og sletning 

Gågrøn opbevarer dine oplysninger  i det tidsrum, de rer tilladt i henhold til lovgivningen, og sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi opbevarer eller behandler om dig. Du har ligeledes retten til at få berigtiget eventuelle urigtige personoplysninger, og under visse omstændigheder har du ret til at begrænse vores behandling af dine personoplysninger eller kræve, at vi sletter dem. Du kan til hver en tid tilbagekalde dit samtykke, som danner grundlag for behandlingen af dine personoplysninger (som beskrevet ovenfor), uden at dette påvirker lovligheden af den behandling, som blev baseret på samtykke før din tilbagekaldelse. 

Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, og i henhold til EU's databeskyttelsesforordning 2016/679 (GDPR) kan du bede om at modtage dine personoplysninger i et almindeligt anvendt format, så personoplysningerne nemt kan overføres til dig. 

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, må du meget gerne kontakte os. Eventuelle henvendelser herom bedes fremsendt som angivet ovenfor i denne persondatapolitik. Vi oplyser dig samtidig om, at du i henhold til lovgivningen er berettiget til at indgive en klage til datatilsynet.

Opdateringer og ændringer

Denne persondatapolitik opdateres løbende. Når vi udsender ændringer til persondatapolitikken, vil vi angive datoen for, hvornår persondatapolitikken sidst er opdateret. Såfremt der foretages væsentlige ændringer i denne politik eller i forhold til, hvordan vi anvender dine personoplysninger, vil vi synligt gøre opmærksom på sådanne ændringer. 

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til denne persondatapolitik eller privatliv på vores hjemmesider, kan du kontakte os her:

Gågrøn! ApS
Ansvarshavende: Charlotte Ikjær
Jægersborggade 48, kld
2200 København N
Telefon: 42450772
Email: info@gagron.dk