Outdoor fyldt med gode oplevelser

Naturen byder på utroligt mange muligheder og oplevelser, som er lærerige, sunde og sjove. Man kan samle svampe med vores svampeknive, grille med vores bionedbrydelige engangsgrill eller spise sin madpakke fra en af vores flotte madkasser. Man kan hike, køre mountainbike, ligge i telt, vandre, kigge på fugle, klatre i træer og mange andre aktiviteter, som er gode for både krop og sind. Børn såvel som voksne kan nyde godt af den friske luft og tiden væk fra skærmen. Så få pakket op med det bæredygtige udstyr fra Gågrøn og kom ud i det grønne!

Bæredygtig opdækning til firmajulefrokost

Tag miljøvenligt på outdoor-tur

Hvis du elsker at tage ud i naturen på vandretur, picnic eller noget helt tredje, så har du sikkert også respekt for de omgivelser og den natur, der giver dig så fantastiske stunder og oplevelser. Det burde være grund nok til at vælge vores bæredygtige outdoorudstyr. Det belaster ikke naturen i nært samme omfang, som det gængse udstyr gør. Skal du f.eks. nyde noget varmt mad på trangia eller bål eller blot smøre en rugbrødsmad, når du er ude på tur, så er det oplagt at have vores en- og flergangsservice med. Det er i 100% bionedbrydeligt materiale og skabt med den samme respekt for naturen, som du sikkert har, når du befinder dig i den. Så tag gerne et kig i vores kategorier med bæredygtigt en- og flergangsservice og flergangsbestik i bambus, så du kan nyde naturen på den bedst mulige måde. Det fortjener den.

Bæredygtigt outdoor udstyr i højeste kvalitet

Outdoor-varerne, som vi forhandler hos Gågrøn, er ikke kun udvalgt, fordi de er klimavenlige. De er også valgt på grund af det. Men vi har lige så meget fokus på kvalitet og brugbarhed, når vi leder efter nye varer at lægge på hylderne og i webshoppen. Vi køber varer ind efter principperne om klima- og miljøvenlighed, og opretholder de ikke en kvalitet, der helst er højere end de gængse varer på markedet, så forhandler vi dem ikke. Sådan kan vi sige, at vores varer altid er af højeste kvalitet og miljøvenlige på samme tid.

God klimavenlig outdoor-tur!