Camping med god samvittighed

Mange danskere nyder campinglivet. Om det er på bilferier sydpå eller på de mange lækre campingpladser, der findes her i landet. Vi danskere har en stolt tradition for at campere i både telt og i campingvogn, men mange af de produkter, som vi hidtil har brugt i forbindelse med det, har ikke været særligt bæredygtige. Det vil vi hos Gågrøn gerne være med til at ændre på med vores produkter. Der er tale om miljøvenlige produkter, uden at du skal gå på kompromis med kvalitet, anvendelighed eller letvægt. Sådan kan du tage på camping med god samvittighed - helt fri for plastik.

Alt du skal bruge til camping og mere til

Camping er en dejlig og ofte prisvenlig måde at holde ferie på. Børnene kan nyde de tætte bekendtskaber med de andre børn, der ligger tæt på, og der er masser at foretage sig på campingpladser. De voksne kan nyde roen og den afslappede stemning, der oftest er på en camping- eller teltplads. Her på siden kan du finde en masse bæredygtig og miljøvenlige produkter til campingturen - både af den basale slags, som man skal have, men også den slags campingudstyr, der kan være med til at forsøde tilværelsen. Så tag et godt kig her på siden, så finder du med sikkerhed noget, du kan bruge næste gang, du skal campere.

Camping kræver meget udstyr - så køb det miljøvenlige

Vi har et stort udvalg af produkter, der kan bruges til camping. Alt fra håndklæder til stranden, grill til maden, service, tandbørster m.m. fællesnævneren er selvfølgelig produkternes kvalitet og miljøvenlige profil. Når man er på camping, svarer det nærmest til at rykke hjemmet udenfor. Man skal have stort set alle de ting, man har derhjemme med i en eller anden form. Man skal stadig i bad, børste tænder, bruge køkkenudstyr osv. Det betyder, at der er rigtig mange ting, man kan bruge, og derfor synes vi, det er en god idé at købe bæredygtigt, for klimaet og miljøet skyld. Man skal have det godt på camping, og hvorfor ikke have det godt på en bæredygtig måde?

God tur!