Temaer

Påskefrokost

Mit navn det står med prikker, pas på det ikke stikker. Så er det snart tid til den årlige påskefrokost, hvor vi traditionen tro samles om god mad og drikke og festlige indslag såsom at male påskeæg og finde de æg, som påskeharen har gemt i haven. Der er lagt op til en herlig dag med venner og familie, som samles om et veldækket påskebord. Hos Gågrøn! er vi store tilhængere af festlige traditioner, og vi har derfor gjort en dyd ud af at tilbyde bæredygtige produkter til påskefrokosten. Når det kommer til miljøet, tæller selv de mindste tiltag, og derfor ønsker vi at gøre det så let som muligt at vælge grønne alternativer, når du handler ind til påskefrokosten. Du vil derfor kunne finde funktionelle, dekorative og prisvenlige produkter, der gør det endnu mere attraktivt at holde en bæredygtig påskefrokost. Tag for eksempel et kig på vores miljøvenlige service, hvor du vil kunne finde et hav af smarte løsninger til din bæredygtige påskefrokost. På den måde kan du holde en påskefrokost, der fornøjer alle gæster - og samtidig skåner miljøet. Aldrig har det været lettere at være grøn!

Skovtur

Her på siden har vi samlet alt i miljøvenligt outdoor udstyr. Det er med andre ord her, du finder alt hvad du skal bruge til en tur i skoven. Det er altid hyggeligt med en skovtur for hele familien, med vennerne eller kæresten. Her mærker man virkelig glæde af, hvor skøn naturen er. Og derfor skal vi selvfølgelig også værne om den. Hos Gågrøn! har vi sørget for at samle et stærkt udvalg af miljøvenligt outdoor udstyr, der gør det muligt at tage på en dejlig skovtur med god samvittighed. Pak for eksempel picnickurven med bæredygtige termokopper, bambus vandflasker, madpakker og meget mere. Så er rammerne sat for en god dag i skoven med frisk luft, fuglekvidder og sjov. Så tag et kig på siden her og gør dig selv og miljøet en tjeneste, så vi kan blive ved med at tage på hyggelige skovture.

Strandtur

De fleste forbinder tiden ved de danske såvel som de udenlandske strande som noget dejligt. Måske forbinder man det med familietid, tid med venner, strandfester, badeture eller måske en blanding, som gør stranden til noget helt specielt for netop dig. Mange gode minder kommer derfra, og der er mange gode minder i vente. Men mange steder er stranden desværre præget af affald. Dåser, plastikposer og engangsgriller gør ikke noget godt for billedet af den smukke danske strand - og heller ikke noget godt for miljøet. Det vil vi gerne lave om på. Derfor har vi hos Gågrøn en lang række bæredygtige og miljøvenlige produkter til din næste strandtur.

Konfirmation

Til maj måned bugner foråret af nybagte konfirmander og nonfirmander, der alle skal fejre den store dag med venner og familie. Typisk indebærer sådan en fest en dyr cateringløsning, miljøskadeligt engangsservice eller en enorm mængde opvask. I dette udvalg har vi samlet et sortiment, der lader dig undgå alt dette. Herunder finder du et stort udvalg af ansvarligt produceret en- og flergangsservice, såsom papkrus til varme drikke, glas af bioplast, bestik, skåle, fade og tallerkener af palmeblad, samt de populære træbåde, du sikkert kender fra foodtrucks, messer og festivaler. Vi har også certificerede og bionedbrydelige servietter i en lækker stoflig kvalitet fra Duni. Alle produkterne er et miljøvenligt alternativ til konventionelt pap- og plastikservice. Materialerne er naturvenlige og bionedbrydelige som f.eks. palmeblad, plantagetræ (det meste er certificeret) og sukkerrørsfibre. Når aftenens festligheder er omme, kan du dermed smide al service direkte til bioaffald – med ren samvittighed.

Jul

Hos Gågrøn fokuserer vi på at skabe miljøvenlige og grønne alternativer til dig og din familie – til alle anledninger året rundt. Derfor er juletiden ingen undtagelse. Heldigvis har vi et væld af produkter, der muliggør en grønnere jul hjemme hos dig, med alt hvad den må indebære. Vi har en masse skønne, bæredygtige alternativer til jeres traditionelle jul – både til julefrokosterne, pakkelegene samt gaverne under juletræet og meget mere. Se bl.a. vores flotte sortiment af bæredygtige pakkelegs- og julegaver her. Hele familien kan være med, når blot I lader jer inspirere af Gågrøns miljøvenlige univers. Med Gågrøn kan I holde en lige så dejlig jul, som I plejer – forskellen er blot, at I nu tænker på miljøet, vores klode og fremtiden bedst muligt, samtidig med at I nyder eller hinandens selskab.