Om os

Vi håber, at du vil nyde turen rundt i vores bæredygtige univers og blive inspireret til en grønnere livsstil! Gågrøn! har siden 2006 tilbudt grøn shopping med lidt bedre samvittighed. Hos os finder du produkter, som gør det nemt og tilgængeligt for dig, at omgive dig med gode, enkle, holdbare produkter - som samtidig er så bæredygtige som muligt. Vi har både en pragmatisk og praktisk tilgang til det at leve bæredygtigt, for det skal være foreneligt med en travl hverdag, men vi tror på, at det er muligt både at producere og forbruge med respekt for natur og mennesker, og det er afspejlet i de produkter, du finder hos Gågrøn! Vi tilbyder en bred vifte af funktionelle, holdbare produkter af høj kvalitet, og vi opfordrer altid til omtanke, genbrug og upcycling. 

Gode grønne råd: 

  • Køb kvalitet, som holder i mange år 
  • Udskift engangsflasker med flasker af glas, stål eller BPA-fri plastik 
  • Undgå sølvpapir og plastikposer og brug i stedet genanvendelige madkasser, stofposer og folier 
  • Køb økologisk, når du kan 
  • Køb gerne lokalt producerede varer
  • Støt visionære firmaer, som har en holdning til miljø og mennesker
  • Køb kun det du har brug for 
  • Sorter dit affald i det omfang det er mulig 

Kom ned og få en snak om produkterne i butikken og hør hvorfor vi mener, at netop vores udvalg er bæredygtigt eller et bedre valg end andet. Og det helt uden løftede pegefingre eller frelsthed, men med fokus på kendskab til materialer, produktionsland, vilkårene omkring produktionen osv. Har du spørgsmål, vil vi altid give dig et ærligt og så fyldestgørende svar som muligt, netop for at du selv skal kunne tage stilling til, hvad der er rigtigt for dig, og hvad du personligt finder mest vigtigt. Er der noget, vi ikke kan svare på med det samme, så gør vi alt for, at finde et svar til dig så hurtigt som muligt.

Vi er også på de sociale medier. Du kan følge os på Facebook og Instagram, hvor vi regelmæssigt poster stemningsbilleder og nyheder.

Facebook

Instagram