Materialer

Her kan du shoppe efter netop det materiale, som du er interesseret i. Under hver kategori finder du mere information om materialet. Klik på billederne for at navigere rundt på siden.

Kort om materialerne

Bambus: Bambus er et miljøvenligt, bæredygtigt og solidt materiale, der trives uden brug af pesticider og gødning. Da det er naturligt antibakterielt, er det genialt til køkkenredskaber og servering.

BPA-fri plastik: Hvor vi kan, erstatter vi produkter af traditionel plastik med bioplast. Du kan altid være sikker på, at den plastik, du finder hos os er af høj kvalitet - og naturligvis fri for BPA og andre hormonforstyrrende stoffer.

Glas: Det bedste og mest bæredygtige materiale til opbevaring af mad, da det hverken afgiver hormonforstyrrende stoffer eller skadelig kemi. Glas kan afleveres på genbrugsstationen og  genanvendes.

Kork: Korktræer producerer store mængder oxygen, absorberer over 20 millioner ton CO2 per år og forhindrer områder på 7 millioner hektarer i at blive ørkenlandskab. Verdensnaturfonden anbefaler anvendelsen og dyrkelsen af kork.

Naturfibre: Naturligt forekommende tekstilfibre er 100% bionedbrydelige, og omfatter både animalske fibre som uld og alpakauld og vegetabilske fibre som jute, hør og hamp.

Palmeblad: Bæredygtigt og komposterbart materiale til borddækning og servering. Nedfaldne palmeblade samles, vaskes og tørres i Indien og er derefter klar til brug. Så kan du dække et unikt og bionedbrydeligt bord i naturens materialer.

Papir og pap: Papir kan genanvendes mange gange. Hvidt papir bliver til avispapir, avispapir bliver til pap, pap bliver til æggebakker. Papir kan laves af træfibre eller kalksten og er 100% bionedbrydeligt.

PLA: Et miljøvenligt alternativ til konventionel plastik og andet engangsservice. PLA er 100% bionedbrydelig og komposterbar bioplast baseret på planter som majsstivelse eller sukkerrør.

Raw Earth: Et innovativt materiale lavet af 80 % bionedbrydelige bambusfibre og majsstivelse hærdet med melamin resin. Materialet er både smukt og robust og kan tilmed gå i opvaskemaskinen. 

Rustfri stål: Fødevaregodkendt materiale, der egner sig godt til opbevaring af mad og drikke, fordi det ikke indeholder farlig kemi. Rustfri stål hverken afgiver eller optager smag og er meget hygiejnisk og let at rengøre. Rustfri stål er yderst holdbart og kan genanvendes.

Træ: Naturligt og miljøvenligt materiale, der er både smukt, velduftende, holdbart og praktisk. Produkter af træ giver et varmt, organisk udtryk, som passer perfekt til den skandinaviske bolig.

Træspån: Træspån af plantagetræ er et miljøvenligt alternativ til skåle og tallerkener af plastik. Materialet er 100% bionedbrydeligt og er derfor glimrende som erstatning til konventionelt engangsservice. 

Økologisk bomuld: Økologisk bomuld er et lækkert og miljøvenligt alternativ til konventionelt dyrket bomuld, da hverken miljø eller mennesker udsættes for giftige kemikalier, pesticider eller genmanipulation.