FRAGT OG RETURNERING

Fragtmuligheder:

Du får automatisk fri fragt til pakkeshop i hele Danmark (undtaget Grønland og Færøerne) ved køb over DKK 499,00. Ellers har du følgende valgmuligheder:

Selvhenter: DKK 0,00
Hent selv din netordre i vores butik på Jægersborggade 48, 2200 København N

Post Nord Privat med omdeling: DKK 59,00
Post Nord Privat med omdeling betyder, at du får sendt pakken til den adresse, som du har angivet som leveringsadressen.

Post Nord Privat uden omdeling: DKK 39,00
Post Nord Privat uden omdeling betyder, at pakken bliver afleveret på det nærmeste posthus, så du selv kan hente den.

Post Nord Erhverv: DKK 39,00
Kan kun bruges hvis pakken sendes til en erhvervsadresse, fx din arbejdsplads. 

GLS Pakkeshop: DKK 39,00

GLS Hjem: DKK 59,00

GLS Erhverv: DKK 39,00 

Gågrøn sørger for levering alt efter det valg, du har truffet i forbindelse med din bestilling. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Nords målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Gågrøn tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

Gågrøn sender varer ud mandag, onsdag og fredag. Varer, der er bestilt senest kl. 12, afsendes samme dag, hvis det er på dagen for afhentning, med mindre andet er angivet.

Det er dit ansvar som kunde at afhente din bestilling i en pakkeshop indenfor de oplyste tidsfrister. Hvis pakken ikke afhentes indenfor tidsfristen, sendes den efter automatisk 10-14 dage tilbage til os.

I disse tilfælde skal du betale de direkte omkostninger, som fragtfirmaet pålægger os for returneringen. Hvis du ønsker pakken genfremsendt, skal du betale for fragten.

Når du afhenter din pakke, er det VIGTIGT at emballagen er ubeskadiget og ikke har buler. Ved tvivlstilfælde kan du åbne pakken, der hvor du afhenter, og tjekke om varen er blevet beskadiget. Er den det, så nægt modtagelse og kontakt os. Tag gerne et billede af varen i emballagen. Kommer du hjem og opdager, at varen er beskadiget, så tag et billede og mail det til os. Billedet skal vise varen i fragtemballagen.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@gagron.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Pakker, der sendes retur, skal sendes som erhvervspakke.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Gågrøn, Jægersborggade 48 kld, 2200 København N 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte og med erhvervsomdeling til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.