Bæredygtig påskefrokost

Mit navn det står med prikker, pas på det ikke stikker. Så er det snart tid til den årlige påskefrokost, hvor vi traditionen tro samles om god mad og drikke og festlige indslag såsom at male påskeæg og finde de æg, som påskeharen har gemt i haven. Der er lagt op til en herlig dag med venner og familie, som samles om et veldækket påskebord. Hos Gågrøn! er vi store tilhængere af festlige traditioner, og vi har derfor gjort en dyd ud af at tilbyde bæredygtige produkter til påskefrokosten. Når det kommer til miljøet, tæller selv de mindste tiltag, og derfor ønsker vi at gøre det så let som muligt at vælge grønne alternativer, når du handler ind til påskefrokosten. Du vil derfor kunne finde funktionelle, dekorative og prisvenlige produkter, der gør det endnu mere attraktivt at holde en bæredygtig påskefrokost. Tag for eksempel et kig på vores miljøvenlige service, hvor du vil kunne finde et hav af smarte løsninger til din bæredygtige påskefrokost. På den måde kan du holde en påskefrokost, der fornøjer alle gæster - og samtidig skåner miljøet. Aldrig har det været lettere at være grøn!

Dæk flot op med god samvittighed til din påskefrokost

Når der skal dækkes op til påskefrokosten, har vi ofte nogle forventninger til bordet. De fleste mener, at der i hvert fald skal være sild og oftest også snaps. Hvad end man er til, går man dog sjældent sulten fra en påskefrokost, da bordet som regel er fyldt med traditionsbundne retter. Det skal selvfølgelig serveres på en appetitlig måde, og hos Gågrøn! kan du finde alt du har brug for i form af miljøvenlige tallerkener, skåle og fade, som du kan finde her. Med vores bæredygtige og miljøvenlige service kan du let dække op til din påskefrokost med god samvittighed. Der er desuden tale om stilfulde løsninger, der bidrager til en smuk og naturlig borddækning. Alternativt kan vi også tilbyde vores populære træbåde, der er oplagte til servering ved større fester eller buffet. De miljøvenlige træbåde finder du lige her.

Skål i bæredygtige glas til din påskefrokost!

"Skål!" er et ord, der bliver brugt mange gange i løbet af en hyggelig påskefrokost. Den festlige stemning spreder sig hurtigt, og den ene "skål" tager den anden. Derfor har vi hos Gågrøn! miljøvenlige bioplastglas og papkrus, så du med ren samvittighed kan skåle i både øl, vand og kaffe. Det er flotte og bæredygtige glas, der skaber en hyggelig stemning og som en sidegevinst bliver der mindre at vaske op. Du kan finde vores papkrus og bioplastglas her.

Så er der bare tilbage at sige skål og ønske alle en god påskefrokost!