Bæredygtig julefrokost

Miljøvenlig julefrokost - god samvittighed, mindre stress

Julen nærmer sig, og dermed er årets julefrokost for døren - som du måske står for? Men i en travl og stresset december, der også indebærer julegaveindkøb, planlægning og en masse andet, kan en julefrokost, der ofte resulterer i en stor opvask, virke helt uoverskuelig. Det har vi heldigvis en miljøvenlig løsning på. Vi forhandler en lang række forskelligt engangsservice, der nemt og hurtigt kan gøre julefrokosten mere overskuelig og flydende – du slipper for opvasken, samtidig med at engangsservicen er miljøvenlig og genanvendelig. Både du, dine gæster og miljøet får noget ud af denne løsning fremfor f.eks. plastik engangsservice. Årets hyggelige julefrokost i familie og venners lag er nu reddet, og der behøver ikke være et efterfølgende stress og jag med opvask. Hos Gågrøn sørger vi for, at julehyggen forbliver, og stressen formindskes.

Bæredygtig opdækning til firmajulefrokost

Engangsservice til julefrokosten, der glæder både dig og miljøet

Med vores engangsservice til din julefrokost er der utallige muligheder. Hos os finder du alt du skal bruge af service til årets julefrokost - hvilket kan være ret omfattende. Det mest essentielle service, såsom tallerkner, bestik og drikkeglas finder du i en lang række størrelser, former og materialer, så du har en bred vifte af engangsservice at vælge imellem. Vi forhandler også det ekstra engangsservice, som også er nødvendigt, når der skal holdes julefrokost. Find bl.a. skåle og fade til alt fra de brunede og hvide kartofler til waldorfsalaten, rødkålen m.m. Du kan. se nogle af de mange muligheder indenfor vores engangsservice til julefrokosten her . Med vores miljørigtige engangsservice til din julefrokost, er du med til at skåne miljøet samtidig med, at du slipper for en stor, overvældende opvask efterfølgende. Nu har du i stedet tid til at hygge dig blandt venner og familie, og lade julehyggen brede sig.

Gaver der spreder glæde og gode budskaber

Julefrokost er indbegrebet af god mad og meget af det – men det er ikke det eneste, som julefrokosten handler om. God stemning, hygge og glæden ved at give fylder mindst lige så meget, som det gode måltid. Derfor har vi et bredt sortiment af gaver, perfekte som pakkelegsgaver, for enhver smag. Vores gaver er naturligvis alle bæredygtige og miljøansvarlige, så med en af vores gaver spreder du ikke bare glæde hos modtageren og dig selv, du sender et vigtigt budskab – du har nemlig bidraget med en gave med holdning. Pakkelegsgaver kan være mange ting, og i vores udvalg finder du gaver, som bedsteforældrene, kæresten, onkler, tanter, børnene og alle de andre vil sætte pris på. Se vores unikke udvalg af miljøvenlige gaver med holdning her.

Glædelig jul og god julefrokost.