Bæredygtig nytårsfest

Nytår er en magisk tid, som vi er mange, der ser frem til hvert år. Nytårsaften er hele verdens fest, og derfor er humøret altid højt. Her samles vi om alt fra god mad​ ​til fyrværkeri, taler, flotte outfits, sjove lege, dans og meget mere. Men nytåret er mere end bare en fest. Det er også en frisk start og en chance for fremadrettet at gøre noget andet, end vi plejer. Så hvorfor ikke hoppe ind i det nye år med et brag af en bæredygtig fest og et nytårsforsæt om, at passe lidt bedre på vores klode? Gågrøn har en mission om at gøre grønne alternativer tilgængelige for alle, og vi har samlet et stort sortiment af miljøvenlige produkter til din nytårsfest. Tag for eksempel et kig på vores miljøvenlige tallerkener, fade og skåle af palmeblad, så du slipper for opvasken. Hos Gågrøn kan du finde alt, hvad du skal bruge til at dække op til en flot og bæredygtig nytårsfest, så du kan springe ind nye år med god samvittighed.

Gå ind i det nye år med ren samvittighed

Når klokken slår tolv, står vi med høje forventninger til det kommende år – og det er et stort øjeblik, som skal fejres ordentligt. Samtidig bør vi være opmærksomme på, at den årlige nytårsfest kan være en stor miljøbelastning, hvis man bruger konventionelt engangsservice til de mange gæster. Gågrøn har derfor sat sig for for at tilbyde produkter, der er lige så funktionelle, som de er skånsomme for miljøet. På denne måde sikrer vi os, at vores kunder kan gå ind i det nye år med lidt bedre samvittighed. Server for eksempel dine drinks i vores glas af bioplast med et bionedbrydeligt sugerør og skænk kaffen i krus af genbrugspap, som du kan finde her. Tag også et kig på vores miljøvenlige service til en bæredygtig nytårsfest.

Dagen derpå - afslapning og rengøring

Gaderne står typisk tomme den første januar, hvor folk hygger sig indendøre og snakker om gårsdagens fest. Der er ofte spildt en drink eller to, og den obligatoriske rengøring må overstås. Heldigvis har vi samlet et sortiment til miljøvenlig rengøring, hvor du kan finde alt fra biobaserede skuresvampe, økologiske karklude, bionedbrydelige affaldsposer, miljøvenlige rengøringsmidler med aktive bakteriekulturer og meget mere. Med bæredygtige kvalitetsprodukter klares rengøringen let, effektivt og uden kemi, så du kan slappe af og nyde årets første dag.

- Godt nytår!