Bæredygtig nytårsfest

Nytår er en magisk tid, som vi er mange danskere, der ser frem til hvert år. Nytårsaften er hele Danmarks - og resten af verdens - festaften, og derfor er humøret altid højt! Her samles vi om alt fra god mad, fyrværkeri, taler, flotte outfits, sjove lege, dans og meget mere. Men nytåret er også mere end bare en fest. Det er en frisk start og en ny chance. Så hvorfor ikke starte stærkt ud med en bæredygtig nytårsfest, hvor vi alle kan være med til at give vores klode en ny chance. Hos Gågrøn! mener vi, at det bør været let og belejligt at vælge grønne alternativer, og derfor tilbyder vi et stort sortiment af bæredygtige produkter til din nytårsfest. På den måde kan du holde et brag af en bæredygtig nytårsfest, og danse bekymringsfrit ind i et nyt år og en grønnere fremtid. Tag for eksempel et kig på vores miljøvenlige tallerkener, fade og skåle hvor du kan finde alt, hvad du skal bruge til at dække op til en flot nytårsfest med god samvittighed.

Gå ind i det nye år med ren samvittighed

Når vi går ind i det nye år sammen, er det med høje forventninger til, hvad det nye år må bringe. Det er et herligt øjeblik, som uden tvivl skal fejres ordentligt. Men man bør dog samtidig være opmærksom på, at denne årlige fest er en stor miljøbelastning - især ved de større fester. Hos Gågrøn! har vi derfor sat ind for at tilbyde produkter, der kan mindske denne miljøbelastning og samtidig sikre, at vores kunder kan gå ind i nytåret med god samvittighed. Skænk for eksempel dine drinks i vores miljøvenlige papkrus og bioplastglas, som du kan finde her, eller tag et kig på vores miljøvenlige service til en bæredygtig nytårsfest.

Slip for moralske tømmermænd efter din nytårsfest

Den første januar står typisk på pizza, cola (eller burger) og rengøring. Gaderne står nærmest tomme, mens folk hygger indendørs, og taler om nytårsfestens strabadser. Der er ofte et glas eller 2, der er blevet spildt aftenen før, og den obligatoriske rengøring skal overstås. I den forbindelse kan vi heldigvis tilbyde miljøvenlig rengøring, hvor du kan finde alt fra biobaserede svampe, økologiske karklude, miljøvenlig rengøring og meget mere! På den måde kan du undgå moralske tømmermænd, og få rengøringen overstået let og hurtigt med ren samvittighed.

- Godt nytår!