Bæredygtige pakkelegsgaver

Pakkeleg er hyggeligt, det er sjovt, og vi er fælles om det. Derfor er det ingen overraskelse, at det med tiden er blevet en højtelsket tradition i de danske hjem - og ikke mindst på arbejdspladsen. Særligt i den hyggelige juletid er pakkeleg noget vi er spændte på og glæder os til. Der bliver også i den forbindelse handlet mange pakkelegsgaver i plastikmaterialer, som kan indeholde problematiske og miljøbelastende stoffer. Det kan derfor være en god idé at vælge nogle bæredygtige alternativer, og på den måde mindske miljøbelastningen i juletiden. Hos Gågrøn! har vi derfor gjort en dyd ud af at tilbyde et sjovt og bæredygtigt udvalg af pakkelegsgaver, så du let kan holde pakkeleg med god og grøn samvittighed. Se dem her på hjemmesiden og i vores butik på Jægersborggade i København.

Find pakkelegsgaver i vores hyggelige butik i København!

Tager du et kig forbi vores hyggelige butik på i København, vil du finde et hav af sjove pakkelegsgaver, der er produceret med hensyn til miljø og mennesker. Vores pakkelegsgaver er desuden budgetvenlige, så der altid er mulighed for at gøre en god handel i vores fine butik. Vi ligger i hjertet af København på Jægersborggade, byens absolut mest charmerende gade. Så kom endelig forbi, og se vores miljøvenlige pakkelegsgaver i de hyggeligste omgivelser. Du kan læse mere om vores butik og åbningstider her.

Sjove ideer til miljøvenlige pakkelegsgaver

Det er altid sjovest at være den, der har de bedste pakkelegsgaver med. De pakkelegsgaver som folk kæmper festligt om at få i de sidste sekunder af pakkelegen. Og de bedste pakkelegsgaver er som regel dem, der er sjove, men som rent faktisk også kan bruges. Og det er her Gågrøn! kommer ind i billedet. Vi ønsker nemlig at tilbyde sjove og miljøvenlige pakkelegsgaver, der ikke bare ryger i skraldespanden efter pakkelegen. Det kan være alt fra bambus tandbørster til bæredygtige madkasser, spændende spil, smukke makeuppunge, eller måske en notesbog med en sjov forside? Gaver der kan bruges, og gaver der ikke belaster miljøet unødigt. Det er selvfølgelig blot enkelte forslag, kommer du forbi vores butik på Jægersborggade i København, vil du kunne finde alverdens sjove ideer til bæredygtige pakkelegsgaver. Du kan eventuelt også lade dig inspirere af vores gaver med holdning, som kan ses på siden her: Gaver med holdning. Så find en sjov og bæredygtig pakkelegsgave hos os, og tag et skridt den rigtige retning mod en grønnere fremtid.