En- og flergangsservice

Fødselsdag, barnedåb, bryllup, nytårsfest og housewarming; det er ikke anledninger til fejring, vi mangler. Både vinter og sommer bugner kalenderen med skønne fester og arrangementer med venner og familie fra nær og fjern. Dog er det ikke altid, vi midt i festlighederne stopper op for at tænke på, hvordan og hvad vi forbruger.

Vi kender det alle sammen; besværligheden ved at skulle skrabe service nok sammen til et helt selskab. Der skal både findes glas til drinken, bestik og tallerkener til buffeten og kagetallerkener til desserten. Til både små og store begivenheder kan engangsservice derfor være lige netop det, der gør dagen overskuelig for den travle vært. Engangsservice er nemt, da det intet vejer, ikke skal vaskes op og kan ryge direkte i skraldespanden efter brug. Desværre udgør konventionelt engangsservice en af hverdagens helt store klimabelastninger. Derfor synes vi, at det skal være nemt og overskueligt at finde et alternativ, der mindsker aftrykket på vores planet. Gågrøns udvalg af bæredygtigt engangsservice af miljøvenlige materialer indeholder noget til hvert et behov; fade, tallerkener og skåle af nedfaldne palmeblade eller sukkerrørsfibre, gafler, knive og skeer af certificeret birketræ, glas i mange størrelser af bioplast, kaffekrus af kraftpapir, sugerør af genbrugspapir, træbåde, komposterbare servietter og meget mere.

Vores bæredygtige service er lige så nemt at anvende som konventionelt engangsservice – og så er det endda en fryd for øjet. Det er et lille skridt mod en grønnere hverdag; men hvert et skridt i den rigtige retning gør en verden til forskel.