Ventetid på varer

I takt med, at den globale bevidsthed om presserende miljømæssige udfordringer stiger, stiger efterspørgslen på bæredygtige alternativer naturligvis også. Det priser vi hos Gågrøn os lykkelige for – men den høje efterspørgsel kan også lede til udfordringer for både producenter og forhandlere.

Gågrøn samarbejder med en bred vifte af miljøbevidste brands, der alle fremstiller kvalitetsprodukter under bæredygtige forhold. Af og til betyder den stigende interesse, at vores producenter ikke kan eskalere deres produktion så hurtigt som påkrævet. Ofte kræver det en rum tid at oplære nye medarbejdere og at skaffe nok materialer. Da mange af vores producenter fremstiller deres varer på mindre værksteder, og ikke producerer mere end hvad de har solgt på forhånd, kan du opleve, at ventetiden på visse varer vil være længere end på andre.

Vi gør vores bedste for at være på forkant med efterspørgslen af produkter og håber på, at vores dejlige kunder vil værne sig med tålmodighed, hvis en vare er udsolgt i lang tid.

Vi takker for jeres forståelse.

Bedste hilsner fra Gågrøn Teamet.