| Gågrøn Blog

Historien om Gågrøn

I 80erne oplevede Charlotte Ikjær, hvordan penge og forbrug var de værdier, vi i efterstræbte i samfundet og det, der i høj grad drev hjulene fremad. Allerede den gang havde hun en fornemmelse af, at der var noget galt med den måde at være i verden på. Det var også den gang, internettet så småt begyndte at røre på sig, og det interesserede hende. I flere år arbejdede Charlotte som designer og havde samtidig en glødende interesse for økologi, og alt hvad der knyttede sig til det emne. I dag er det dét, vi over en bred kam kalder bæredygtighed.
Charlotte begyndte at overveje, hvordan hun kunne kombinere sine interesser for design og bæredygtig livsstil, og tænkte at det måtte kunne lade sig gøre at designe og udvikle lækre, holdbare produkter på en respektfuld måde.

Charlotte glæder sig over, at det pionerarbejde hun den gang var en del af, i dag er blevet mere mainstream. Men det betyder samtidig, at det ikke længere er nok at markedsføre sig på bæredygtighed og grøn livsstil. Vi skal til at tænke videre nu. Det skal vi alle sammen ... Og det vender vi tilbage til i næste kapitel af Historien om Gågrøn.

Kategorier