| Gågrøn Blog

Sig farvel til den traditionelle engangsgrill

Det er grilltid – og dermed tiden, hvor store mængder af foliebakker smides ud efter en enkelt picnic-tur i parken. Konventionelle engangsgriller genererer enorme mængder af metalaffald hvert eneste år – og det vil vi gerne være med til at ændre på. 

I Gågrøn kan du få en bionedbrydelig engangsgrill. CasusGrill brænder ikke bare bedre end en traditionel engangsgrill. Den er fremstillet af karton, lavasten, bambus og kul, og den kan komposteres i et bål efter anvendelse. Grillen er lavet af bionedbrydelige materialer (på nær lavastenen), den lugter ikke af tændvæske, når den brænder, og så er den klar til brug på fem minutter!

CasusGrill holder en høj og jævn temperatur i mere end 60 minutter. Det sikrer, at din mad grilles helt igennem og får en sprød og lækker barbecue-finish.

Lavastenene holder på varmen i grillen og sørger for, at den ikke bliver for varm udenpå. CasusGrillen hævet op på små ben, så risikoen for brandskader er minimeret. De donutformede bambuskulbriketter er lette at tænde, og selve risten, hvor du lægger din mad, er fremstillet af ren bambus.

Når du er færdig med at bruge din CasusGrill, brænder du den bare af. Du kan selvfølgelig også vælge at smide den i skraldespanden, når den er blevet helt kold.

CasusGrill er udtænkt og designet af et dansk ægtepar, og har vundet adskillig priser. Efter en tur til Frankrig blev parret opmærksomme på, hvor mange miljøskadelige engangsgriller, der blev efterladt i parker og på grønne områder i sommermånederne. Det tog syv år at udvikle CasusGrill, og det kan kan mærkes på både kvalitet, design og funktionalitet. 

Konventionelle engangsgriller af aluminium er nærmest umulige at nedbryde – selv ved industriel forbrændning – og traditionelt grillkul afgiver mange skadelige kemikalier. De kan også afgive en kemisk smag til maden. Afbrænding er altid forbundet med et vist CO2-udslip, men CasusGrill bruger 50% mindre kul end en konventionel engangsgrill. Det betyder, at udslippet fra den bionedbrydelige grill er meget lavere.

Vi håber, du er blevet oplyst og inspireret til, en gang for alle, at sige farvel til den konventionelle engangsgrill. For der findes et rigtig godt alternativ.
Du kan finde den lige her – og der er 10%, hvis du køber 3.

Kategorier