| Gågrøn Blog

Ser din pakke lidt brugt ud?

Hvis du har modtaget pakker fra os, har du muligvis bidt mærke i, at indpakningen ser lidt slidt ud.
Måske har du tilmed undret dig over, at dine varer har været viklet ind i både pap og plastik. ”Jamen”, tænker du nok, ”hvordan hænger det sammen med at Gågrøn har en bæredygtig profil? Har de nu helt styr på deres principper, eller er det de siger varm luft?”

Her kommer den gode forklaring

Vi genbruger kasser og pakkefyld til vores forsendelser. Stort set alt hvad vi pakker ind i er genanvendt.
Mange af vores forhandlere benytter allerede bæredygtig emballage som fx FSC-certificeret pap og bioplast. Når vi modtager varer fra dem, gemmer vi alt fra papkasser til bobleplast og pakkefyld, som vi herefter genanvender til at pakke og sende dine varer i. Vi gør også vores bedste for at skære kasserne til, så brugen af pakkefyld mindskes.
”Og de små skumfiduser?” spørger du måske. Ja, de er lavet af plantestivelse og er 100% biologisk nedbrydelige og komposterbare. Når vi lukker pakkerne, er det med den mest miljøvenlige pakketape på markedet. Vi pakker altid med omhu, da vi hellere vil bruge et ekstra stykke beskyttende emballage, end risikere, at dine varer kommer til skade under fragten.

Du kan selvfølgelig også være med til at forlænge emballagens levetid ved enten at genanvende papkasse og fyld eller sørge for, at materialerne bliver afleveret i de relevante genbrugscontainere, så de indgår i endnu en livscyklus.

Kategorier