| Gågrøn Blog

Forelsket i bakterier

En gang imellem hænder det, at vi her i Gågrøn bliver særligt forelskede i ét af de produkter, vi har i butikken. Det har vi her på det seneste oplevet nogle gange, og især ét produkt er lige nu vores helt store darling ... Det vender vi tilbage til.

Området inden for bæredygtighed udvikler sig hele tiden, og derfor er mange af de produkter, vi har i Gågrøn, også nye på markedet. Vi bliver ofte kontaktet af leverandører, der skal vise os noget spændende og aktuelt, og andre gange er det nye producenter, der kontakter os og spørger, om vi vil have deres produkter i forretningen. Det er både spændende og krævende, for alt hvad vi sælger, skal og vil vi kunne stå inde for.

Det betyder, at vi dels bruger tid på at sætte os ind i, hvad det enkelte produkt kan, vurderer, om det ligner noget, vi har i forvejen – og hvis det gør – er det så bedre eller dårligere, kan vi have to produkter, der ligner hinanden – eller skal vi vælge det ene? Mange varer er vi nødt til at teste først, og selv om nogle produkter på overfladen ser miljøvenlige ud, kan der være forhold i produktionen, som vi ikke finder tilstrækkeligt bæredygtige. Vi forholder os altid åbent og kritisk. Det vigtigste er i sidste ende, at du, når du handler i Gågrøn, kan stole på, at vi på forhånd har undersøgt det enkelte produkt og udvalgt det, fordi vi har vurderet, at det her og nu er det mest bæredygtige alternativ på markedet. Det, vi primært sælger, er nemlig så lidt miljøbelastende alternativer som muligt til helt almindelige hverdagsprodukter. For det er i hverdagen, vi mener, vi for alvor kan gøre en forskel.En simpel hverdagsforelskelse

Og nu tilbage til vores for-tiden-yndlingsprodukt, for hvad er mere hverdagsagtigt end at vaske op? De fleste har en opvaskemaskine, men der er altid ting i køkkenet, der skal vaskes op i hånden, og her kan Byoms koncentrerede probiotiske opvaskemiddel noget særligt. Helt uafhængigt af hinanden kom vi til at snakke om det i butikken en dag, og udbrød, nærmest synkront “Åh, er du også helt vild med det?” – Hvis du endnu ikke ved hvad probiotika er, så læs om det her. Opvaskemidlet er utroligt drøjt i brug, det er effektivt, uparfumeret, let at skylle af, skummer tilpas og efterlader din opvask skinnende blank. Og så er der absolut ingenting i produktet, som forstyrrer miljøet.

Resten af august giver vi dig 10% i rabat på Byoms Probiotiske Opvaskemiddel, så du kan prøve det.
Brug koden POPVASK, så trækker vi automatisk de 10% fra i webshoppen.

Kategorier