| Gågrøn Blog

Gågrøn om produkter til børn

Der er et babyboom på vej - eller rettere – det er allerede i gang og forventes at peake hen over sommeren. Det at blive forældre er ofte med til at sætte gang i en større bevidsthed og interesse for, hvad produkter indeholder. Særligt produkter til babyer og børn. Det mærker vi i høj grad her i forretningen, når vi får besøg af nybagte forældre og bedsteforældre. Mange kommer for at få råd og vejledning, og finder også en tryghed i at handle her, fordi ingen af vores produkter indeholder hormonforstyrrende stoffer, blødgørere eller unødvendig kemi.

I år er interessen ekstra stor. Ingen tvivl om, at de lange perioder med hel og delvis nedlukning har givet folk lyst til mere end at strikke og bage. Der kommer med andre ord rigtig mange babyer med voksne forbi butikken. Derfor vil vi gerne rette opmærksomheden mod nogle af de mange produkter, vores små verdensborgere kommer til at møde i deres nye hverdag. For når man nu har valget, kan man jo lige så godt give de små nogle produkter, som man ved er fri for uønsket kemi og unødvendige tilsætningsstoffer.



Hevea er et dansk mærke, der fremstiller produkter i naturgummi til både baby og mindre børn. I sortimentet kan du finde sutter, sutteflasker, bideringe, badeænder og bademåtter. Naturgummi er 100% giftfrit og bionedbrydeligt. Derfor kan du trygt lade dit barn tygge i produkterne. Ingen af Heveas produkter indeholder kemi af nogen art. Virksomheden lægger stor vægt på at drive forretning på en ansvarlig og bæredygtig måde. Det betyder fx at al indpakning er fremstillet af certificeret papir og bioplast, og at arbejdsforhold og produktionsmetoder er i orden. Du kan finde hele vores udvalg af produkter fra Hevea her.

Haps Nordic er en dansk virksomhed der designer tekstiler og madtilbehør til baby og børn. Fx smoothieposer der kan bruges igen og igen, og så du selv kan bestemme, hvad dit barns smoothie indeholder. Der er madposer med bivoks til udflugten, snackposer af kraftig plastik af høj kvalitet og som er fri for BPA, PVC og phtalater og godkendt efter europæiske standarder. Haps laver også stofbleer af GOTS-certificeret bomuld. Se og læs om hele vores udvalg fra Haps Nordic her.

Grimm’s legetøj er alt andet end kedeligt. Det farverige trælegetøj er behandlet med ren planteolie og 100% naturlige plantefarver. Vores udvalg består af rangler, byggeklodser, trækugler og fantasifulde figurer, der stimulerer både syns- og følesans. Grimm's legetøj er en oplagt dåbsgave, og legetøjet kan kombineres i det uendelige og få nye funktioner, i takt med, at barnet bliver ældre.

Aleifo ligger på Bornholm og producerer modellervoks af rene, levnedsmiddelgodkendte råvarer, økologiske planteolier og indfarver voksen med naturlige farvestoffer fra blandt andet græs, planter, frugter, grøntsager, sukker og alger. Modellervoksen indeholder ikke tungmetaller, allergifremkaldende- eller hormonforstyrrende stoffer.

Fra tyske ÖkoNorm har vi tusher, fingermaling, vandfarver og modellervoks i skønne naturlige farver. Derer produkter er selvfølgelig også fuldstændig fri for kemikalier.

Her i butikken kan du også finde miljøvenlige tandbørster fra Jack N' Jill og naturlig tandpasta uden flourider, parabener og farvestoffer. Vi har spisesæt i bambus fra Bambu og RePEaT og bøger i genbrugspap fra Mais + Co. I den bløde ende har vi skønne bamser fra tyske Kallisto, og meget meget mere, som du både kan finde online og i butikken i Jægersborggade.





Kategorier