Blog

Køkken

  • | Gågrøn Blog

    Hvad sker der egentlig i baglokalet?

    En gang imellem hænder det, at vi her i Gågrøn bliver særligt forelskede i ét af de produkter, vi har i butikken. Det har vi her på det seneste oplevet nogle gange, og især ét produkt er lige nu vores helt store darling ... Det vender vi tilbage til.Området indenfor bæredygtighed udvikler sig hel... Se opslag
  • | Charlotte Ikjær

    Er det dyrt at leve bæredygtigt?

    Charlotte Ikjær fortæller om, hvad det egentlig vil sige at leve bæredygtigt og giver tips & tricks til en mere miljøvenlig hverdag.   Mange mennesker har en forestilling om, at det er dyrt at leve bæredygtigt. Men vi vil gerne prøve at udfordre den opfattelse. For os handler bæredygtighed m... Se opslag
  • | Gågrøn Blog

    Reducer dit køkkenaffald med 20%

    "Der var engang, hvor vi smed alt vores affald i én og samme skraldespand, og hvor en skraldebil kørte hele møget til forbrænding". Sådan vil vi måske kunne sige om ganske få år, når affaldssammenblanding er blevet fortid. Flere og flere bliver bevidste om vigtigheden af at affaldssortere, vi bli... Se opslag
  • | Gågrøn Blog

    Sig 'farvel' til kalk i din elkedel

    En lille ”strikket” bold i rustfri ståltråd, der kan udrette mirakler i din elkedel. Produktet har de seneste par dage været genstand for overvældende interesse her i butikken. Den lille umage dims, også kaldet en Kettle Protector er ca. 3 cm i diameter, og forhindrer ganske enkelt, at din kedel ... Se opslag
  • | Gågrøn Blog

    En kamp på liv og død

    Probiotika betyder 'for livet' og er det modsatte af antibiotika, der jo er det, som dræber bakterier. Bag vores probiotiske rengøringsprodukter fra Byoms gemmer der sig en ret interessant historie.Overalt i hjemmet findes der dårlige bakterier. De giver ubehagelig lugt og har negativ indvirkning... Se opslag